Apalbyvägen 19   |   VÄSTERÅS

Mycket fin bostad på populära Blåsbo!

Välkommen till denna mycket fina bostad belägen på populära Blåsbo i Västerås. Med närhet till Universitetet, flertalet gymnasieskolor, City och Rocklunda området är läget här helt perfekt för den som vill ha det mesta inom räckhåll.

Med sin mycket stilfulla och moderna inredning får du en bra känsla av harmoni direkt när du kliver innanför dörren.
Bostaden känns väldigt rymlig och har en yta på ca 65 välplanerade kvadratmeter och består av två och ett halvt rum, badrum och kök.
På balkongen kan du njuta av en kopp kaffe på morgonen, en avkopplande stund på kvällen eller varför inte se en fotbollsmatch live från första parkett.

I denna hemtrevliga och gemytliga bostadsrättsförening finns en gemensam tvättstuga i källaren samt ett till bostaden tillhörande källarförråd.
Missa inte chansen att bli ägare till denna mycket stilfulla och bekväma bostad i detta eftertraktade område. Välkommen!
Adress
Apalbyvägen 19
Område
VÄSTERÅS, Blåsbo
Pris
2 095 000 kr
Avgift
5 543 kr
Boarea
65 kvm
Rum
3 rok

Visningar


17:00 - 17:30

Vänligen anmälan krävs på Mäklarcentrums hemsida. Varmt välkomna!

Boka visning

Interiör

Hall: Man välkomnas av en hemtrevlig hall som har god plats för avhängning. Här är det fina golv och längre in i hallen hittas även en rymlig klädkammare.

Kök: Stiligt inrett kök med ljusa köksluckor och kakel ovan bänkytan. Gott om plats för ett köksbord och det finns även bra skåpförvaring. Maskinell utrustning i ugn med induktionshäll, diskmaskin och kyl/frys.

Badrum: Bostadens badrum är elegant inrett med ljust kaklade väggar och ett mörkt klinkergolv. Här finns dusch, spegelskåp, handdukstork, handfat med kommod och en Wc.

Vardagsrum: Tilltalande och luftigt vardagsrum med fina ytskikt och bra ytor att trivas i. Härifrån är det utgång till balkongen som ligger i fint läge där man har första parkett till fotbollsmatchen på Blåsbo IP.

Sovrum: Sovrummet är rymligt, rogivande och ljust med fina golv, även här finns en mycket praktisk klädkammare. Bostadens andra "halva" rum kan tänkas passa bra som sovrum/kontor och ska naturligtvis nyttjas efter önskemål och behov.

Balkong: Från vardagsrummet når man ut på balkongen där man kan njuta av morgonkaffet, eftermiddagsfika eller fotbollsmatchen på Blåsbo IP.

Antal rum
3 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 1939/1940, Genomgående renovering 2010/2011

Fönster
3-glasfönster
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Källarförråd

Föreningens gemensamma tvättstuga

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
121 Energideklaration
Klass
E

Ekonomi

Personer i hushållet
1
El
350 kr
Försäkring
125 kr
Avgift
5 543 kr
Totalt
6 018 kr/månad

Övrig info

Enligt säljares uppgifter. Avgift till Brf inkluderar värme, vatten, basutbud för Tv via antennuttag.

Omgivning

Blåsbo är en stadsdel i det administrativa bostadsområdet Aroslund-Blåsbo i Västerås. Området är ett bostadsområde som ligger söder om E18, mellan Svartån och Vasagatan i Västerås. I Blåsbo finns både hyreshus, villor och Blåsboskolan. Området gränsar i öster över Vasagatan till Iggebygärdet, Kristiansborg, och Gåsmyrevreten, i söder över Norra Ringvägen till Kyrkbacken, i väster till Norrmalm, Trumslagarbacken och Aroslund. Blåsbo ligger på gångavstånd från centrum i närheten av Svartån. Rocklundaområdet ligger endast ett par minuters gångavstånd från Blåsbo och kan erbjuda det mesta i friluftsliv såsom motionsspår, hockey- och bandyarena med mera. Det är även nära till Vallby friluftsmuseum Västerås Golfbana och Mälardalens universitet.

Avstånd till city ca 1 km

Blåsbo ligger på gångavstånd till Västerås City som kan erbjuda det mesta. Med bil går det lätt och snabbt att ta sig till Västerås större köpcentra som Erikslund och Hälla. Det finns även en liten livsmedelsbutik på området, samt ett mycket populärt hamburgerhak och bensinmack.

Bostadsrätten

BRF Blåsbo 1 i Västerås

Bostadsrättsföreningen Blåsbo 1 i Västerås upplåter 6 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Föreningen registrerades år 2011 och fastigheten är bebyggd år 1939/1940. Fastighetens totalyta är enligt taxeringsbeskedet 1 410 kvadratmeter, varav 336 kvadratmeter utgör lägenhetsyta och 50 kvadratmeter utgör lokalyta.

Marken innehas med äganderätt.

Föreningen har en aktuell underhållsplan

Överlåtelseavgift
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Äger marken
Ja
Renoveringar
Utförda: 2010-2011: En mycket omfattande renovering av fastigheten genomfördes bla, renovering av kök och badrum samt ytskikt(invändigt) , tvättstuga medmera.
Parkering
Föreningen har parkeringsplatser som hyrs ut till medlemmarna mot en avgift. Tanken är att varje bostadsrätt får tillgång till en parkering om så önskas. Önskas fler parkeringsplatser stäms detta av med föreningen i mån av plats. Nära fastigheten ligger Blåsbo parkering, perfekt för gäster eller en extra parkeringsplats.
TV och bredband
Bredband via stadsnät (eget abonnemang krävs). Basutbud för Tv via antennuttag. (Brf garanterar inte kvalitet)
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga samt förråd för förvaring av gräsklippare mm.
Nettoskuldsättningen
774 983 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlag för beräkning av uppgiften har hämtats från bostadsrättsföreningen, dels från publicerad årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Fiber (Eget abonnemang krävs)

Karta

Bilder

Planskiss