Kostnadsfri värdering
av din bostad

Osäker på vad ditt objekt är värt? Boka en kostnadsfri värdering av din bostad med Mäklarcentrum innan säljannonsen når marknaden! 

Kostnadsfri värdering bostad

Värdering
utan motkrav

Dags att sätta upp till salu-skylten? Första steget mot ett påskrivet säljkontrakt är att ta reda hur mycket du kan tänkas få för din bostad. Vi på Mäklarcentrum erbjuder alltid kostnadsfri värdering av hus och bostadsrätter, helt utan motkrav på dig som kund – du bestämmer efteråt om du vill gå vidare med oss som din mäklare. Vill du det så beskriver vi sedan, steg för steg, hur försäljningen ska gå till. 

Det är upp till dig om du vill att försäljningen ska ske på ett diskret sätt eller ska nås av så många eventuella intressenter som möjligt. Vi genomför affären helt utifrån dina krav och önskemål.

Så går en kostnadsfri värdering till:

  • Vi sammanställer samtliga intressanta fakta om bostaden, t.ex. lån, pantbrev och taxeringsvärde om det rör sig om en villa.
  • Bostadsrätter – kontroll av boarean och kartläggning av föreningens ekonomi och månadsavgifter.
  • Utifrån informationen tar vi tillsammans med dig fram en attraktiv och heltäckande objektsbeskrivning om ditt hem.
  • Detta mynnar sedan ut i en professionell bostadspresentation och preliminär boendekostnadskalkyl som gör det lätt för en köpare att fatta sitt beslut.
  • Vid sidan av kostnadsfria värderingar hjälper vi dig även gärna med rådgivning inför försäljning och köp av bostad. Notera att värderingen inte innefattar bankvärderingar.

Till salu just nu

Hus, villa, bostadsrätt, fritidshus, lantbruk, kommersiell fastighet, lokal eller tomt.

Vill du ha en kostnadsfri värdering av din bostad?

Kontakta Mäklarcentrum redan idag!