Husvärdering

Innan du säljer ditt hus måste ta reda på dess värde. Det gör du genom en grundlig husvärdering. Boka en kostnadsfri husvärdering med Mäklarcentrum!

Husvärdering
utan motkrav

Hög tid att sälja huset? Osäker på hur mycket du kan få? Mäklarcentrum erbjuder alltid en kostnadsfri husvärdering som inte ställer några motkrav på dig som säljare. Du har fritt spelrum att efter värderingen att avgöra om du vill gå vidare med oss som din oberoende mäklare eller ej.

Om du känner dig nöjd med vår husvärdering så beskriver vi sedan utförligt, steg för steg, hur försäljningsprocessen går till. Du bestämmer om du vill ha en försäljning som går under radarn eller om den ska nå så många eventuella köpare som möjligt på marknaden. Vi formar affären runt dina önskemål.

Husvärdering – steg för steg

  • Vi sammanställer samtliga intressanta fakta om huset, t.ex. lån, pantbrev och taxeringsvärde om det rör sig om en villa.
  • Bostadsrätter – kontroll av boarean och kartläggning av föreningens ekonomi och månadsavgifter.
  • Utifrån informationen tar vi tillsammans med dig fram en attraktiv och heltäckande objektsbeskrivning om ditt hem.
  • Detta mynnar sedan ut i en professionell bostadspresentation och preliminär boendekostnadskalkyl som gör det lätt för en köpare att fatta sitt beslut.
  • Vid sidan av kostnadsfria husvärderingar hjälper vi dig även gärna med rådgivning inför försäljning och köp av bostad. Notera att husvärderingen inte innefattar bankvärderingar.

Till salu just nu

Hus, villa, bostadsrätt, fritidshus, lantbruk, kommersiell fastighet, lokal eller tomt.

Vill du ha en kostnadsfri husvärdering?

Kontakta oss på Mäklarcentrum redan idag!