Vasagatan 34   |   Västerås

Hem med högt i tak och solig balkong i centralt läge

Välkommen till denna fantastiska bostadsrättslägenhet belägen på Vasagatan i centrala Västerås. Med en yta på 65 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en perfekt balans mellan bekvämlighet och komfort. Den första detaljen som fångar din uppmärksamhet är de imponerande höga taken, vilket ger en känsla av rymd och ljus i varje rum. Lägenheten tillhandahåller två fungerande kakelugnar

Njut av soliga dagar och vacker utsikt från den trevliga balkongen i sydvästläge, där du kan koppla av och njuta av eftermiddagssolen. Dessutom kommer du att uppskatta den centrala placeringen, vilket gör det enkelt att ta del av stadens puls och alla dess bekvämligheter.
Stabil förening med god ekonomi

För de som pendlar eller reser regelbundet är närheten till kommunikationer en stor fördel. Du har allt du behöver inom räckhåll, såsom butiker, restauranger och nöjesliv.

Som extra bonus erbjuder föreningen faciliteter som ett litet gym och en bastu, perfekt att koppla av i efter en lång dag. För den händige finns även möjlighet att utföra enklare snickeri- och måleriprojekt i hobbyrummet i källaren.

Detta är verkligen en möjlighet du inte vill missa. Ta chansen att skapa ditt drömhem med denna unika lägenhet i hjärtat av Västerås. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt detta hem har att erbjuda!
Fantastisk bostad med sekelskiftescharm och modern komfort.
Adress
Vasagatan 34
Område
Västerås, Centrum
Pris
2 675 000 kr
Avgift
3 334 kr
Boarea
65 kvm
Rum
2 rok

Visningar


18:00 - 18:30

Bokad visning - Anmälan krävs, varmt välkomna!

Interiör

Vardagsrum: Trägolv, vita tapeter, fungerande kakelugn, stenplatta, stuckatur, höga golvlister

Kök: Parkettgolv, gråa tapeter, vita luckor, diskmaskin, ugn, spis, fläkt, kyl, frys, sink

Sovrum: Fiskbensparkett, stenplatta, gråa väggar med en fondvägg, fungerande kakelugn, garderob, utgång mot balkong

Sovrum: Fiskbensparkett, stenplatta

Hall: Plastgolv, ljusa väggar, garderob

Wc: Mörkt golv kakel, vitt väggkakel, dusch, spegel handfat, komond, handdukstork, toalett

Antal rum
2 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 1905-1907

Fönster
3-glasfönster
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk till- och frånluft

Du tar dig direkt till tvättstugan i källaren via hiss
Källarförråd

I fastigheten finns det ett litet gym och en bastu. Dessa faciliteter återfinns på Vasagatan 34 i källarplanet, innanför tvättstugan.

Föreningen har två tvättstugor. De är belägna i källarvåningarna med tillträde från entréerna Vasagatan 30 B och Vasagatan 34. Tvättstugan på Vasagatan 34 kan nås med hiss.

I källaren på Vasagatan 32 med igång från gården finns ett hobbyrum, där det finns möjlighet att utföra enklare snickeri/måleriprojekt.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
166 Energideklaration
Klass
F

Ekonomi

Personer i hushållet
2
El
350 kr
Avgift
3 334 kr
Totalt
3 684 kr/månad

Omgivning

Västerås centrum kan erbjuda ett brett utbud av bostadsrätter. Trots att det ligger mitt i centrum upplevs omgivningen som grön och lummig. Här finns både lägenheter i gammaldags stil, högt i tak och kakelugnar, och nybyggda lägenheter med vacker utsikt över Mälaren.

Vid de två bilfria gatorna runt korsningen Stora Gatan och Vasagatan ligger centrala hållplatser för Västerås lokaltrafik med buss i Västerås. De flesta av Västerås lokalbussar passerar eller i anslutning till centrum. Gångavstånd till centralstationen. Stockholm ligger endast 53 minuter bort.

Även om Du bor mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, biografer och restauranger kan du finna en lugn bostadsmiljö.

Centrum är till stor del bilfri. Parkeringsplatser med centrala parkeringshus finns i Parkhuset, i Igor och i Punkts övre plan.

Här är det nära till all tänkbar service och ett rikt restaurang-, nöjes-- och caféliv.

Ett stenkast till Mälardalens Universitet och citykärnan

Bostadsrätten

Brf Helge

Bostadsrättsföreningen Helge är belägen i centrala Västerås och innefattar adresserna Vasagatan 30, 32 och 34 samt Västra Utanbygatan 21 och 23. Närområdet utgörs av Västerås kärna med all tänkbar närservice såsom allmänna kommunikationer, skolor, butiker och restauranger. Till Centralstationen är det gångavstånd, ca en kilometer.

Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning) Västerås.

Styrelsen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning.

Föreningen har ett avtal med Tholin Fastighetsservice AB avseende fastighetsskötsel och städning.

Föreningen består av,

7 st 1 rum och kök

9 st 2 rum och kök

12 st 3 rum och kök

4 st 4 rum och kök

1 st 5 rum och kök

Total bostadsyta 2 836,20 m², lokalyta 834 m².

Samtliga 33 lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Lokalerna hyrs ut.

Överlåtelseavgift
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Äger marken
Ja
Parkering
På innergården finns ett begränsat antal p-platser, som hyrs av både medlemmar och företag. För tillsättning av p-platserna tillämpar föreningen ett kösystem.
TV och bredband
Fastigheten är ansluten till Stadsnätet i Västerås samt ComHem (tv-uttag). Läs mera på Mälarenergi för mera information om tillgängliga internet- och telefonileverantörer via Stadsnätet Kabel-TV levereras av ComHem.
Gemensamma utrymmen
I fastigheten finns det ett litet gym och en bastu. Dessa faciliteter återfinns på Vasagatan 34 i källarplanet, innanför tvättstugan. Föreningen har två tvättstugor. De är belägna i källarvåningarna med tillträde från entréerna Vasagatan 30 B och Vasagatan 34. Tvättstugan på Vasagatan 34 kan nås med hiss. I källaren på Vasagatan 32 med igång från gården finns ett hobbyrum, där det finns möjlighet att utföra enklare snickeri/måleriprojekt.
Nettoskuldsättningen
215 157 kr

TV och Bredbandanslutning

TV
Kabel-TV levereras av Com Hem.
Bredband
Fastigheten är ansluten till Stadsnätet i Västerås samt ComHem (tv-uttag). Läs mera på Mälarenergi för mera information om tillgängliga internet- och telefonileverantörer via Stadsnätet

Karta

Bilder

kakelugn
Planritning