Stora torget 5   |   ÖSTERVÅLA

ÖSTERVÅLA - Stora Torget 5

Välkommen till BRF Klippan i Östervåla.

Nu har vi möjlighet att presentera en mycket välplanerad och mysiga etta med rymlig balkong i centrala Östervåla. Lägenheten är i mycket fint skick med genomgående ljusa ytskikt och en känsla av nytt finns fortfarande kvar i det här boendet som är från 2021.
Lägenhetens planlösning fördelar sig på en praktisk hall med garderober. Vidare till ett modernt och stilrent kök med öppen planlösning mot allrummet, fräscht badrum med golvvärme och tvättmaskin samt torktumlare. Fantastiskt ljusinsläpp från fönsterparti och altandörr som leder ut till den trevliga och fina balkongen i söderläge.

Varmt välkomna på visning!
Adress
Stora torget 5
Område
ÖSTERVÅLA, Östervåla
Pris
945 000 kr
Avgift
3 048 kr
Boarea
35.4 kvm
Rum
1 rok

Visningar


Anmäl dig för tid på Mäklarcentrums hemsida. Erbjuder även privat visning, ring för tid!

Boka visning

Interiör

HALL: Välkommen in i hallen – praktiskt och smakfullt arrangerad med garderober för förvaring, målade väggar och genomgående parkettgolv.

KÖK: Det stilrena köket erbjuder ljusa luckor, en praktisk bänkskiva i laminat och ett kakelstänkskydd. Här finns all maskinell utrustning du behöver: spishäll, ugn, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys. En perfekt balans mellan design och funktionalitet.

RUM: I detta utrymme erbjuds gott om plats för både soffa och säng, med en praktisk utgång till den underbara balkongen. Målade väggar och parkettgolv.

DUSCHRUM: Badrummet är smart utformat med handfat och kommod, spegel, WC och dusch. Tvättavdelningen inkluderar en tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är kaklade och golvet har snygg klinker.

FÖRRÅD: Till lägenheten tillhör ett vindsförråd.

Antal rum
1 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 2021

Ekonomi

Personer i hushållet
2
El
300 kr
Försäkring
150 kr
Avgift
3 048 kr
Totalt
3 498 kr/månad

Omgivning

Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt Jag skulle nog skriva så här " Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer.

Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

Bostadsrätten

BRF KLIPPAN

Överlåtelseavgift
1 313 kr
Pantsättningsavgift
525 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Föreningen godkänner delat ägande och den som bor i lägenheten ska äga minst 10 %.
Äger marken
Ja
Parkering
Föreningen har parkeringsplatser med elplint. Det finns en parkering till varje lägenhet, 16st. Parkeringsplatsen ingår i månadskostnaden.
TV och bredband
Tv och bredband via fiber. Bostadsrättsinnehavaren tecknar eget abonnemang.
Nettoskuldsättningen
451 134 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlag för beräkning av uppgiften har hämtats från bostadsrättsföreningen, dels från årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Fiber

Karta

Bilder