Sjöjungfrugatan 2   |   VÄSTERÅS

"Välplanerad pärla med sjöutsikt och moderna bekvämligheter"

Denna välplanerade bostadsrättslägenhet är verkligen något utöver det vanliga. Med sjöutsikt från en trevlig balkong i västerläge kan du njuta av lugnet och skönheten i din omgivning varje dag. Det moderna köket är utrustat med toppmoderna vitvaror som gör matlagningen till en fröjd. Och med närheten till kommunikationer blir vardagen smidig och bekväm.
Med en golvyta på 89 kvm men det sneda taket gör att lägenheten klassas till 70 kvm och tre rum erbjuder denna lägenhet den perfekta balansen mellan yta och funktionalitet. Den ljusa och luftiga planlösningen skapar en harmonisk atmosfär som du kommer att älska att komma hem till efter en lång dag. Och med den femte våningen som bostaden ligger på får du inte bara en fantastisk utsikt, utan också en härlig känsla av privatliv.
Belägen i det populära området Öster Mälarstrand i Västerås, har du allt du behöver inom bekvämt räckhåll. Här kan du promenera längs vattnet, utforska charmiga kaféer och restauranger eller bara njuta av naturen i närheten. Med balkongen kan du också njuta av solen och friska luften utan att lämna ditt eget hem.
Denna bostad är verkligen ett drömhem som kombinerar stil, komfort och praktiskt boende på bästa möjliga sätt. Missa inte chansen att få uppleva detta unika boende på nära håll. Välkommen till Sjöjungfrugatan!
Adress
Sjöjungfrugatan 2
Område
VÄSTERÅS, Öster Mälarstrand
Pris
4 200 000 kr
Avgift
4 521 kr
Boarea
70 kvm
Rum
3 rok

Visningar


18:00 - 18:30

Bokad visning - Anmälan krävs, varmt välkomna!

Boka visning

Interiör

Golvytan är 89 kvm men lägenheten klassas som 70 kvm

Antal rum
3 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 2019

Till varje lägenhet hör ett förråd
Gemensamma utrymmen

- Cykelförråd

- Barnvagnsrum

- Städrum

- Fastighets- och rullstolsrum

- Utrymme för källsortering av sopor.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
73 Energideklaration
Klass
C

Ekonomi

Personer i hushållet
0
Avgift
4 521 kr
Totalt
4 521 kr/månad

Omgivning

Öster Mälarstrand är en stadsdel i sydöstra delarna av Västerås. Området ligger vid Mälaren. På Öster Mälarstrand har man nära till bad, skridskoåkning och småbåtshamn. Elbafärjan lägger till Öster Mälarstrand på väg från Färjkajen i Östra hamnen till Östra holmen. Sveriges största småbåtshamn heter Mälarparken och ligger på Öster Mälarstrand. Småbåtshamnen, som är ett viktigt nav i området, utvecklas löpande för att kunna ta emot fler båtar och för att skapa fina miljöer för boende och besökare. Skogsområdet bakom passar för rekreation med gång- och cykelvägar i Mälarparken och med Himlabacken som passar för pulkaåkning på vintern. Närmast centrum ligger det gamla Ångkraftverket, som innehåller Kokpunkten och Steam Hotel. Actionbadet Kokpunkten öppnades 2014 och Steam Hotel öppnades 2017 I områdets norra del finns fritidsområdet Notuddsparken och den 2016 byggda lekparken Poesiparken.

I området finns en grundskola samt några förskolor, men fler skolor och förskolor finns i nära anslutning

Till Centrum

Promenad: ca 15 min.

Cykel: ca 7 min.

Buss: ca 7 min.

Bil: ca 6 min.

Till Öster Mälarstrand går buss 2 som stannar längs med Björnövägen med 10-minuterstrafik åt båda håll. I augusti 2018 började även busslinje 11 trafikera längs Öster Mälarstrands allé. Mer information om tidtabeller hittar du på VL:s webbsida

På Öster Mälarstrand finns restaurang, pizzeria och matvarubutik.

För att se till att det finns parkeringsplatser i området, både för boende och besökare, har Västerås stad byggt parkeringshuset Däcket. Det finns ytterligare parkeringsplatser jäms med Mälaren

Bostadsrätten

Brf kajplats 1

Brf Kajplats 1 består av två bostadshus i sex våningar med adresserna Havsfrugatan 1 och 3 samt Sjöjungfrugatan 2 och 3

Överlåtelseavgift
1 168 kr
Pantsättningsavgift
470 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Ja
Parkering
Det finns 40 st garageplatser varav 1 MC-plats. Garageplatserna kostar 1200 kr/mån. Till dessa är det kö. Utöver dessa finns 33 p-platser att hyra i intilliggande parkeringshus för 700 kr/mån.
TV och bredband
Telia Triple Play (digital-TV ca 18 kanaler, internetanslutning upp till 100 mbit/sek samt IP-telefoni)
Gemensamma utrymmen
Gemensamma utrymmen - Cykelförråd - Barnvagnsrum - Städrum - Fastighets- och rullstolsrum - Utrymme för källsortering av sopor.
Nettoskuldsättningen
812 951 kr

TV och Bredbandanslutning

TV
Telia Triple Play (digital-TV ca 18 kanaler, internetanslutning upp till 100 mbit/sek samt IP-telefoni)
Bredband
Telia Triple Play (digital-TV ca 18 kanaler, internetanslutning upp till 100 mbit/sek samt IP-telefoni)

Karta

Bilder

hallen
Sjöjungfrugatan 2 copy