Kommande

Regnmätargatan 26   |   Västerås

Påkostat radhus i naturnära Västerås

Välkommen till denna fantastiska nyproducerade pärla på Regnmätargatan i Västerås. Med sin moderna utrustning och naturnära omgivning är detta radhus perfekt för den familj som söker ett barnvänligt och harmoniskt boende. Mycket nära populära förskolor och grundskolor
Med en yta på 122,5 kvadratmeter erbjuder detta radhus gott om utrymme för hela familjen att trivas och leva bekvämt. Interiören är smakfull med stilfulla detaljer och högkvalitativa materialval, vilket skapar en lyxig och inbjudande atmosfär.
Köket är verkligen något utöver det vanliga, med en exklusiv bänkskiva av natursten och moderna vitvaror av högsta kvalitet. De två badrummen är också påkostade och håller en hög klass.
Det naturnära läget ger möjlighet till härliga promenader och aktiviteter utomhus. Samtidigt är det bara en kort bilresa till stadens bekvämligheter och service.
Detta radhus är verkligen en dröm som blivit verklighet. Missa inte chansen att bli ägare till denna attraktiva bostad i Västerås. Ta kontakt idag för mer information och boka en visning!
Adress
Regnmätargatan 26
Område
Västerås
Pris
4 695 000 kr
Boarea | Biarea
122.5 kvm | 20 kvm
Rum
4 rok
Tomt
180 kvm

Interiör

Hall: Inbjudande hall med stilren ekparkett och ljusa väggar. Praktisk förvaring i den inbyggda garderoben med eleganta spegeldörrar. En trappa leder upp till övre våningen.

Sovrum: Trevligt master bedroom med nyligen renoverat mörkt trägolv och stilrena ljusa tapeter. Utsikt över takåsarna. Nås via hallen.

Kök: Stort och påkostat kök med en underbar köksö och vackert svartvitt klinkergolv. Köket har stilrena vita luckor, en elegant svart bänkskiva i marmor och moderna vitvaror.

Wc: Svart kakel golv, vita kakel väggar, vita luckor, tvättmaskin, torktumlare, sink, kommod, dusch, toalett, spegel, handdukstork

Vardagsrum: Ljust och vackert vardagsrum med ekparkett och plats för en stor soffgrupp. Ett stilfullt rum med vita väggar och takspotlights som ger en behaglig atmosfär. Perfekt för avkoppling och umgänge.

Badrum: Badrum med stilren interiör. Vita väggar och grått stengolv skapar en modern och elegant atmosfär. Här finns toalett, dusch, badkar och en praktisk kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Sovrum: Trevligt master bedroom med ekparkett och vitmålade väggar. Inbyggd garderob. Ett lugnt och avslappnande rum för god nattsömn.

Sovrum: Ett sovrum med vita väggar och ekparkett

Antal rum
4 Rum

Byggnad

2 plans radhus, 2024, Radhuslängan har återuppbyggts 2024

Fasad
Tegel/trä
Stomme
Trä
Fönster
3-glasfönster
Tak
Papp
Grundläggning
Krypgrund
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
148 Energideklaration
Förbruk
148 Energideklaration
Klass
E

Tomt

Tomt
180 kvm
Uteplats
Det finns två uteplatser, en vid entrén och en på baksidan i västerläge
Bilplats
Garage i länga

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Väderlekskartan 12
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
1 337 000 kr
Taxeringsvärde mark
785 000 kr
Taxeringsvärde
2 122 000 kr
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
2 122 000 kr
Taxeringsår
2021

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Inskrivningar

Gemensamhetsanläggning: Västerås Väderleken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning

Förmån: Avtalsservitut: Ledning Mm, 19-IM1-67/1445.1

Stadsplan Tomtindelning

Ekonomi

Personer i hushållet
2
Pantbrev/inteckningar
2 970 900 kr

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Stadsnätet

Karta

Bilder

badrumnere