Östa 528   |   Tärnsjö

TÄRNSJÖ-Östa 528

Välkommen till Östa 528, Tärnsjö

Ett året-runt-boende alt sommarboende i natursköna Östa med näst-intill frontläge mot Dalälven. Rofyllt belägen och omgiven av skogens grönska, båtplats genom bostadsrättsföreningen nära till sandstrandsbad.

Stugan på 65 kvm är uppförd 1978, smakfullt renoverad med ett modernt värmesystem. Totalt 4 rum och kök. I öppen planlösning återfinns vardagsrum och kök med öppet till nock, vilket skapar en härlig rymd! Vidare utgång till den lättmöblerade och rymliga altanen med sydväst-läge mot älven. Förråd i anslutning till altan. Tre sovrum finns den ena används idag som klädkammare. Helkaklat badrum med inbyggda högtalare i taket och inbyggd dusch samt toalett. I duschen ligger en modernt stilren Tile Drain som golvbrunn.

Östa stugby ligger på en halvö vid Dalälven i landskapet Uppland, Uppsala län. Området binds samman av ett mäktigt och mångskiftande vattensystem, som tillsammans med den ostörda och ursprungliga miljön har format den unika vildmarken intill Färnebofjärdens nationalpark som invigdes 1998. Här finns naturen med de stora skogarna med bär- och svampmarker, vilda djur, långa härliga sandstränder och vandringsleder alldeles inpå knuten. 40 stugor i en bostadsrättsförening intill den lika vackert belägna campingplatsen med restaurang & pub Kolartorpet och reception med förnödenheter som har öppet under sommarsäsongen. Endast en och en halvtimmes restid från Stockholm.

Välkomna på visning!
Adress
Östa 528
Område
Tärnsjö, Östa
Pris
2 250 000 kr
Avgift
1 736 kr
Boarea
65 kvm
Rum
4 rok

Interiör

Rumsbeskrivning: I stugan finns en hall, ett allrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum, kaklat badrum. En stor och rymlig altan. Förråd i anslutning till altanen.

Kök: Köket har inredning med vita luckor, inbyggd kyl/frys, spis med häll, fläkt, inbyggd micro och ugn

Badrum: Badrummet är hel kaklat, finns en inbyggnads dusch och inbyggnads toalett, tvättställ, tvättmaskin,

Antal rum
4 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Ekonomi

Personer i hushållet
2
Uppvärmning
645 kr
Försäkring
139 kr
Övrigt
140 kr
Avgift
1 736 kr
Totalt
2 660 kr/månad

Omgivning

Östa är ett område, ca 10 km från Tärnsjö samhälle, vid Dalälvens fiskrika vatten och med närhet till den absolut unika vildmarksnatur som omger området. Ett eldorado för fiskare, ett otroligt artrikt naturområde med älg, björn, lodjur, många ugglearter, alla Sveriges sju hackspettarter, havsörn och mycket annat. Här finns underbara kanotleder och vandringsleder, campingplats och 40 stugor i stugbyn som numera är bostadsrätter.

Bostadsrätten

Kommentar till nettoskuldsättningen
Andel årsavgift saknas

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Fiber

Karta

Bilder