Östa 503   |   Tärnsjö

TÄRNSJÖ - Östa 503

Välkommen till Östa 503-Tärnsjö

Fritidshus i Bostadsrättsform till salu i fina Östa, läget är kanon med närhet till Dalälvens fiskrika vatten med dess underbara natur inpå knutarna.

Stugan på ca 85 kvm, byggdes 1978. Här kan man bo året om eller ha som ett weekendställe. Stugan erbjuder 4 rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppet till nock. Utgång till en inglasad altan som ligger i sydväst-läge, här finns det ytterligare en altan utanför den inglasade altanen.
Ett påkostat nyrenoverat badrum med inbyggd toalett samt ny varmvattenberedare.

Härligt bad med sandstrand i direkt anslutning till stugområdet. Brygga för egen båtplats. Campingplats med restaurang i området.

Östa stugby ligger på en halvö vid Dalälven i landskapet Uppland, Uppsala län. Området binds samman av ett mäktigt och mångskiftande vattensystem, som tillsammans med den ostörda och ursprungliga miljön har format den unika vildmarken intill Färnebofjärdens nationalpark som invigdes 1998. Här finns naturen med de stora skogarna med bär- och svampmarker, vilda djur, långa härliga sandstränder och vandringsleder alldeles inpå knuten. 40 stugor i en bostadsrättsförening intill den lika vackert belägna campingplatsen med restaurang & pub Kolartorpet och reception med förnödenheter som har öppet under sommarsäsongen. Endast en och en halvtimmes restid från Stockholm.


Adress
Östa 503
Område
Tärnsjö, Östa
Pris
2 250 000 kr
Avgift
1 736 kr
Boarea
85 kvm
Rum
4 rok

Interiör

Rumsbeskrivning: I stugan finns en hall, ett allrum och kök i öppen planlösning, 3 sovrum, badrum samt inglasad altan under tak. Förråd i anslutning till altan. Soldäck utanför altan.

Kök: Köket är utrustat med spis, fläkt, hel kyl och frys, bra med skåpsförvaring

Badrum: Helkaklat badrum med inbyggnads toalett, ny varmvatten beredare

Antal rum
4 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

1978

Energideklaration

Klass
E

Ekonomi

Personer i hushållet
2
Uppvärmning
374 kr
Försäkring
67 kr
Övrigt
140 kr
Avgift
1 736 kr
Totalt
2 317 kr/månad

Övrig info

Under övriga kostnader ligger båtplatsen på 140 kr i månaden.

Omgivning

Östa är ett område, ca 10 km från Tärnsjö samhälle, vid Dalälvens fiskrika vatten och med närhet till den absolut unika vildmarksnatur som omger området. Ett eldorado för fiskare, ett otroligt artrikt naturområde med älg, björn, lodjur, många ugglearter, alla Sveriges sju hackspettarter, havsörn och mycket annat. Här finns underbara kanotleder och vandringsleder, campingplats och 40 stugor i stugbyn som numera är bostadsrätter.

Bostadsrätten

Brf Östa i Tärnsjö

Överlåtelseavgift
1 100 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
483 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Delat ägande tillåten
Ja
Äger marken
Ja
Kommentar till nettoskuldsättningen
Andel årsavgift saknas

TV och Bredbandanslutning

Bredband
Fiber

Karta

Bilder