Kopparbergsvägen 18B   |   VÄSTERÅS

"Centralt läge med puls och grönska"

Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet på Kopparbergsvägen i hjärtat av Västerås Centrum! Med sitt centrala läge är denna bostad perfekt för dig som vill vara nära stadens puls och samtidigt ha närhet till kommunikationer.
På bekvämt gångavstånd hittar du inte bara Västerås Centralstation och Mälaren, utan också restauranger, shopping och allt annat som staden har att erbjuda. En trevlig bonus är den grönskande innergården där du kan njuta av lugn och ro mitt i stadens brus.
Bostaden är välplanerad och erbjuder 39 kvadratmeter med en optimal användning av ytan. Här finner du ett rymligt rum som kan anpassas efter dina behov.
Med hissen tar du dig smidigt upp till den tredje våningen där bostaden är belägen. Härifrån har du en härlig vy över området och kan njuta av ljuset som strömmar in genom fönstren.
Denna bostad har verkligen allt du kan önska dig - centralt läge, närhet till kommunikationer, grönska och en trevlig atmosfär. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla i Västerås!
Adress
Kopparbergsvägen 18B
Område
VÄSTERÅS, City
Pris
1 175 000 kr
Avgift
2 940 kr
Boarea
39 kvm
Rum
1 rok

Interiör

Planlösning enligt nedan beskr: Du välkomnas in i en hall med fint golv och målade väggar med plats för avhängning.

Vardagsummet är väl tilltaget med laminatgolv och målade väggar och utsikt över Kopparbergsvägen och stadens Citypuls.

Kök med vita köksluckor, laminatgolv målade väggar och kakel. I köket finns spis, spisfläkt och diskmaskin.

Wc med dusch, wc och tvättmaskin. Kaklade väggar och plastmatta

Antal rum
1 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 1934

Fönster
3-glasfönster

Till föreningen tillhör två förråd, ett på vinden och ett matförråd i källaren

Ekonomi

Personer i hushållet
1
El
300 kr
Avgift
2 940 kr
Totalt
3 240 kr/månad

Omgivning

Västerås City kan erbjuda ett brett utbud av bostadsrätter. Trots att det ligger mitt i city upplevs omgivningen som grön och lummig. Här finns både lägenheter i gammaldags stil, högt i tak och kakelugnar, och nybyggda lägenheter med vacker utsikt över Mälaren.

Vid de två bilfria gatorna runt korsningen Stora Gatan och Vasagatan ligger centrala hållplatser för Västerås lokaltrafik med buss i Västerås. De flesta av Västerås lokalbussar passerar eller i anslutning till centrum. Gångavstånd till centralstationen. Stockholm ligger endast ca 53 minuter bort.

Även om Du bor mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, biografer och restauranger kan du finna en lugn bostadsmiljö.

City är till stor del bilfri. Parkeringsplatser med centrala parkeringshus finns i Parkhuset, i Igor och i Punkts övre plan.

Här är det nära till all tänkbar service och ett rikt restaurang-, nöjes-- och caféliv.

Ett stenkast till Mälardalens Universitet och citykärnan

Bostadsrätten

MBF Brf Konrad i Västerås

Föreningen äger fastigheten Konrad 8 i Västerås. Bostadshuset innehåller 24 lägenheter och 1 lokal i markplan. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Lokalen hyrs ut. Total boyta 1 078 m2 Lokalyta 80 m2.

Föreningens fastighet är försäkrad till fullvärde i Länsförsäkringar Berslagen. Föreningen är medlem i MBF (Mälardalens Bostadsrättsförvaltning ek för) Västerås.

Styrelsen har tecknat avtal med MBF om ekonomisk och administrativ förvaltning.

Inre och yttre fastighetsskötsel utförs av MARK.Antal lägenheter24Antal lokaler i föreningen1Tv och bredbandTV via ComHem.

Bredband och IP-telefoni via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. (Dock tillkommer samtalskostnad för dina telefonsamtal.)Renoveringar1993 Rotrenovering ÖverlåtelseavgiftSEK 1,180 betalas av köpare PantsättningsavgiftSEK 470

Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Försäkring
Länsförsäkringar

TV och Bredbandanslutning

TV
Kabel-Tv
Bredband
Bredband

Karta

Bilder

namnlost
dusch
Kopparbergsvägen 18B copy