Källgatan 9B   |   VÄSTERÅS

Central och öppen bostadsrätt.

Välkommen till denna centrala och öppna bostadsrättslägenhet som erbjuder en modern livsstil. Belägen på Källgatan i hjärtat av Västerås centrum, har denna lägenhet ett fantastiskt läge med närhet till allt du behöver. Med en yta på 62 kvadratmeter erbjuder denna bostad gott om utrymme för att skapa ditt drömhem.
Stig in i den ljusa och luftiga hall som leder dig vidare in i det öppna vardagsrummet. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matbord, perfekt för att umgås med vänner och familj. Från vardagsrummet kan du enkelt ta dig ut till balkongen, där du kan njuta av soliga dagar.
Det moderna köket är utrustat med allt du behöver för att laga fantastiska måltider. Här finner du även moderna vitvaror och gott om förvaringsutrymme. Sovrummet är rymligt och erbjuder plats för en stor säng och garderober.
Med närhet till kommunikationer är detta boende perfekt för dig som pendlar eller vill ha enkel tillgång till stadens puls. Här bor du i ett område som har allt - restauranger, shopping och kultur.
Missa inte chansen att bli ägare till denna moderna och centralt belägna bostadsrätt. Kontakta oss idag för mer information och för att boka din visning!
Adress
Källgatan 9B
Område
VÄSTERÅS, Centrum
Pris
1 995 000 kr
Avgift
2 696 kr
Boarea
62 kvm
Rum
2 rok

Interiör

Hall : Ljusa väggar laminatgolv spotlights

Vardagsrum: Laminatgolv ljusa väggar utgång till balkong

Sovrum: Ljusa väggar laminatgolv walk in closet

Kök : Vita väggar laminatgolv vita luckor kyl frys sink mikro ugn diskmaskin fläkt

Badrum : Vitt väggkakel svart golv kakel blått kakel i dusch diskmaskin handfat handdukstork toalett handfat spegel

Balkong : Trägolv plats för matbord och stolar

Antal rum
2 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 1942

Fönster
3-glasfönster

Ekonomi

Personer i hushållet
1
Avgift
2 696 kr
Totalt
2 696 kr/månad

Omgivning

Västerås centrum kan erbjuda ett brett utbud av bostadsrätter. Trots att det ligger mitt i centrum upplevs omgivningen som grön och lummig. Här finns både lägenheter i gammaldags stil, högt i tak och kakelugnar, och nybyggda lägenheter med vacker utsikt över Mälaren.

Vid de två bilfria gatorna runt korsningen Stora Gatan och Vasagatan ligger centrala hållplatser för Västerås lokaltrafik med buss i Västerås. De flesta av Västerås lokalbussar passerar eller i anslutning till centrum. Gångavstånd till centralstationen. Stockholm ligger endast 53 minuter bort.

Även om Du bor mitt i hjärtat av Västerås med närhet till butiker, biografer och restauranger kan du finna en lugn bostadsmiljö.

Centrum är till stor del bilfri. Parkeringsplatser med centrala parkeringshus finns i Parkhuset, i Igor och i Punkts övre plan.

Här är det nära till all tänkbar service och ett rikt restaurang-, nöjes-- och caféliv.

Ett stenkast till Mälardalens Universitet och citykärnan

Bostadsrätten

Brf Källgården

Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Nettoskuldsättningen
135 503 kr

Karta

Bilder

namnlost
dusch