Flisavägen 24   |   VÄSTERÅS

Välplanerad lägenhet med låg avgift i stabil förening!

Välkommen till denna välskötta, yteffektiva och välplanerade lägenhet med loftgång i fint solläge. Här möts du av en välkomnande hall och kök med gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för en matplats. Det ljusa allrummet erbjuder generöst med naturligt ljus och möjlighet till både soffgrupp för social samvaro samt sovrumsdel. Badrummet är fint med kaklade väggar och badkar.

Med en tilltalande låg avgift blir detta ett prisvärt boende med möjlighet till en bekväm, bekymmersfri vardag med närhet till matbutik, grönområden och kommunikationer.

Bostaden är belägen i en stabil förening.

Miss inte chansen att boka in en visning. Kontakta oss idag för mer information och ta steget mot ditt nya hem!
Adress
Flisavägen 24
Område
VÄSTERÅS, Bjurhovda
Pris
470 000 kr
Avgift
2 758 kr
Boarea
39.9 kvm
Rum
1 rok

Visningar


17:00 - 17:30

Vänligen anmälan krävs på Mäklarcentrums hemsida. Varmt välkomna!

Boka visning

Interiör

Fastighet: Välkommen till denna välskötta, yteffektiva och välplanerade lägenhet med loftgång i fint solläge. Här möts du av en välkomnande hall och kök med gott om förvaringsmöjligheter samt utrymme för en matplats. Det ljusa allrummet erbjuder generöst med naturligt ljus och möjlighet till både soffgrupp för social samvaro samt sovrumsdel. Badrummet är fint med kaklade väggar och badkar.

Med en tilltalande låg avgift blir detta ett prisvärt boende med möjlighet till en bekväm, bekymmersfri vardag med närhet till matbutik, grönområden och kommunikationer.

Bostaden är belägen i en stabil förening.

Hall: Välkomnande hall med ljusa golv och rymliga garderober för optimal förvaring. Perfekt för avhängning av kläder och ytterkläder.

Kök: Köket är ljust och välkomnande med ljusa väggar och kakel ovanför bänkytan. Det finns gott om skåpförvaring och plats för ett litet köksbord. Utrustningen inkluderar kyl/frys och ugn.

Vardagsrum: Vardagsrummet i denna trivsamma bostad är rymligt och ljust med vackert golv. Det erbjuder generöst ljusinsläpp och har ljusa väggar. Perfekt för avkoppling och socialt umgänge. Även bra plats för säng och sovrumsdel.

Badrum: Badrummet är inrett med kaklade väggar och plastmatta. Här finns en WC, spegelskåp, badkar och handfat.

Antal rum
1 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerfamiljshus, 1970

Fönster
3-glasfönster
Uppvärming
Fjärrvärme
Ventilation
Frånluft

Källarförråd

Gemensam tvättstuga

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
146 Energideklaration
Klass
F

Ekonomi

Personer i hushållet
1
El
230 kr
Försäkring
100 kr
Avgift
2 758 kr
Totalt
3 088 kr/månad

Övrig info

Enligt säljares uppgifter. Avgift till föreningen inkluderar värme, vatten, kabel tv (grundutbud), bredband.

Omgivning

Bjurhovda sträcker sig över ett stort område nordöst om Västerås centrum. Förutom själva stadsdelen Bjurhovda är området norrut med Badelunda, Anundshög och Malma inkluderat, liksom västerut med bland annat byarna Berga och Sörby. Här finns alltså en stor variation och du kan njuta av alltifrån historiska lämningar på Anundshög, naturreservat i Badelunda och central puls vid Bjurhovda centrum.

I Bjurhovda centrum finns en tillfällig park som anlagts 2021, med stenar, gångar, planteringar och många sittplatser. Nära korsningen Österleden-Bjurhovdagatan finns en livsmedelsbutik.

I detta område finns gott om frilufts- och motionsmöjligheter. Från Hälla och upp genom Badelundaområdet finns mängder av motionsspår och precis i anslutning till bostadsområdet Bjurhovda finns motionsspår om 2,5 km i en kuperad bana. Här hittar du även Bjurhovdaparken med en grund pool för lek och svalka. Vidare finns aktivitetsmöjligheter på Malma motorbana, Hälla golfbana och naturupplevelsemöjligheter vid Anundshög i och med den vandringsled som går genom området. Norr om bostadsbebyggelsen finns en stor skog med fina bär och svampmarker. Genom skogen kan man promenera upp till Badelundaåsen.

Området omges av Tillbergaleden, Tortunavägen/Bjurhovdagatan/väg 692 och Österleden. Riksväg 694 tar dig rak igenom områdets mitt, från Tillbergaleden till E18/Irsta via Badelundaområdet.

Stadsbusslinje 1 (röd) går med täta turer mot city via sjukhusområdet. Även linje 24 går igenom området. Huvudcykelstråk går genom Bjurhovda, mot Anundshög åt ena hållet och mot city åt andra hållet.

Bostadsrätten

Brf Draken

Föreningens ekonomiska och tekniska förvaltning, samt vår gård förvaltas av MARK.

Brf Draken ligger i de östra delarna av Västerås. Ett lugnt och grönskande område i närheten av Anundshög. Nära till förskola och skolor och inte långt till handelsområdet Hälla.

Vi finns på Flisavägen 2-30 och ligger på den östra delen av Västerås.

Föreningen består av 147 lägenheter, med både 1:or, 2:or samt 4:or. En del av lägenheterna ligger på markplan där medlemmar får nyttja föreningens mark.

I föreningen har vi föreningslokal samt övernattningsrum som våra medlemmar kan hyra.

Vi har en lekplats med gungor och klätterställning, ett grillområde och stora gräsytor där barnen kan spela fotboll.

Överlåtelseavgift
1 433 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
573 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Bostadsrättsföreningen
Äkta
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Delat ägande: Föreningen accepterar delat ägande såvida den som avser att bosätta sig i lägenheten är delägare.
Äger marken
Ja
Renoveringar
2023 Garageportarna byttes ut mot nya elektriska. 2022 Alla lampor vid portarna utbytta till LED. 2021 Rengöring och behandling av hustak gnomfördes. Radonfläktar installerades på Flisavägen 2-10. Förbättring av grönytor påbörjades. 2020 Garagetaken samt taken på återvinningsrum rengörs. 2019 Nya tak på cykelutrymmen framför Flisavägen 18 och 24. Målat om i föreningslokalen. 2018 OVK Stamspolning Energideklaration Bytt alla skärmväggar på uteplatserna på Flisavägen 2-10. 2017 Renoverat tak till källarnedgångarna. Byte av alla 28 elstolpar.
Parkering
Garage- och parkeringsplats med separat kö mot avgift: Garage med 36 platser samt 110 P-platser utan el samt 24 stycken med el.
TV och bredband
Tv grundutbud ingår i månadsavgiften. Internet ingår i månadsavgiften.
Gemensamma utrymmen
Gemensamma lokaler: Tvättstugor 4 stycken, 2 stycken i källare på Flisavägen 18 samt 2 stycken i källare på Flisavägen 22, Föreningen har en föreningslokal/gemensamhetslokal, samt två övernattningsrum. Cykelförråd i källare på Flisavägen 16,18 och 24.
Nettoskuldsättningen
235 060 kr
Kommentar till nettoskuldsättningen
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten. Underlag för beräkning av uppgiften har hämtats från bostadsrättsföreningen, dels från publicerad årsredovisning och dels från utdrag ur bostadsrättsföreningens lägenhetsregister.

Karta

Bilder

namnlost
badrum
Planskiss