Bro 226
650 000 kr
Fritidshus med stor tomt med utsikt!

Välkommen till Bro 226, Tärnsjö

Otroligt charmigt och välbevarat fritidshus i ett plan som stod färdigt 1880. Här finns chansen att spendera semestern nära Dalälvens blådjupa fiskevatten, bada i det närmaste ostört vid Säljavikens sandstrand bara en kortare cykeltur bort. Den välbevarade stugan på 31 kvadratmeter har fått ett nytt tak, ny panel samt en otroligt trevlig uteplats av sibirisk lärk, här har du om molnen tillåter - sol hela kvällen. Det finns rinnande vatten från trädgårdspumpen på husets framsida. Istället för avlopp finns ett nyrenoverat utedass.

Huset står på en stor, härlig naturtomt med tallskog. Tomten är högt belägen på åsen vilket ger en magnifik utsikt från tomten ner mot öppna fält och åkrar.

Att vistas i Kerstinbo / Bro är att vara ett med naturen, här har du närhet till naturreservat och Dalälvens Gysingeforsar och underbara natur. Gillar du friluftsliv är detta stället för dig.

Gysinge är ett naturreservat och Natura 2000-område i Gävle och Sandvikens kommuner i Gästrikland söder om Gysinge. Reservatet inrättades 1975 och omfattar 463 hektar. En stor del av det ursprungliga naturreservatet ingår idag i Färnebofjärdens nationalpark.

Tomtarea: 6803 kvm

Typ

Fastigheten Heby Nora Bro 1:6. Fritidshus - 1 plan. Byggår 1880.

Storlek

Boarea 31 ㎡. Biarea 0 ㎡. Areauppgifter enligt säljaren.

Byggnad

1 plan. Byggår 1880.

Byggnadssätt

Grund: Torpargrund. Stomme: Timmer. Bjälklag: Trä. Fasad: Stående träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: 2-glasfönster. Ventilation: Självdrag.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vedspis, El.

Planlösning

Hall: Den lilla och funktionella hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med mönstrad tapet och plankgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – klädhängare och hatthylla.

Kök: Större, socialt och tidstypiskt kök med bänkskiva i laminat, släta luckor, generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Här finns vedspis.

Sovrum 1: Ett litet och mysigt sovrum som ramas in av plankgolv och mönstrad tapet. Rummet nås från köket och har plats för en säng. Här finns även en öppen spis.

Terrass: Trevlig och liten terrass som nås via hallen. Terrassen har sol i stort hela kvällen.

TV och Bredbandanslutning

TV: Passiv Fiber finns.
Bredband: Passiv fiber finns

Uteplats

Nybyggt trädäck i sibirisk lärk

Bilplats

Gott om plats för parkering på den stora tomten.

Övriga byggnader

Utedass samt ett förråd från byggår.

Ekonomi

Pris 650 000 kr Utgångspris. Taxeringsvärde 206 000 kr (fastställt avseende år 2021) varav byggnadsvärde 0 kr. Typkod 213, Småhusenhet, byggnadsvärde under 50 000 kr , värdeår .

Total driftkostnad 2 747 kr/år, varav:
Försäkring: 2 081 kr
Sotare: 166 kr

El finns till huset. För att nyttja el så krävs ett framtida avtal med Vattenfall (avstängt i dagsläget).

Vatten och avlopp

Borrad brunn med handpump, Inget avlopp.

Servitut, planbestämmelser m m

Planbestämmelser: .

Övrigt

El finns.

Ansvarig mäklare
Peter Larsson
Fakta
Pris 650 000 kr
Rum 1 rum
Boyta 31 ㎡
Pris/kvm 20 968 kr/㎡
Byggår 1880
Intresseanmälan
Bilder