Lillängsgatan 4   |   Östervåla

Villa i toppskick

Välkommen till Lillängsgatan 4, Östervåla.

En villa för den kräsne. De senaste åren har villan och tomten genomgått renovering och förbättringar. Bla. har villan våtrum i modernt snitt, påkostat kök, genomgående vackra trägolv och en absolut känsla av nytt. Förutom de estetiska inslagen av renoveringarna har även för huset vitala beståndsdelar kostats på. Hit härhör bl.a. grunddränering, ny fasad samt takbyte.

Entréplan nås via farstubron med tillhörande altan mot villagatan. Våningen erbjuder ett väl tilltaget badrum med ingång från hallen. Stora golvklinkers och smakfulla färgval vittnar om lyx. Här kan familjen både duscha och bada. Vardagsrummet är väl tilltaget i storlek och är även hemligt anpassat för ett framtida extra sovrum. Utgång till altan på husets baksida mot trädgårdstomten. Köket är modernt och har gott om plats för sittande gäster och -eller familjen.

Den ståtliga trappen leder dig upp till husets övervåning som inrymmer en större trapphall med plats för hemmakontoret, ett praktiskt toalettrum samt två större sovrum varav ett med god yta för en dubbelsäng.

Källarplan som nås både inifrån huset och även gatan håller hus för ett garage, tvättstuga, teknikrum samt förrådsförvaring. Känslan i källaren är modern och ljusa färgval och klinkergolv ger en trevlig känsla. Gym/hobby-delen kan givetvis också bli ett framtida extra sovrum.

Tomten är gräsbelagd med större lek och spelytor. Här finns även en mysig "lekpark" med en nybyggd lekstuga, sandlåda och rutschkana. Lekstugan har en egen liten fin altan.

Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM i sporthallen på hela 280 kvm samt ett Strong-Fit gym beläget på Kilgrändsvägen. Vidare finns det även en Padelanläggning, Hinderbana, Innebandy och Basket.

Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.
Adress
Lillängsgatan 4
Område
Östervåla, Östervåla
Pris
2 200 000 kr
Boarea | Biarea
125 kvm | 130 kvm
Tomt
1058 kvm

Visningar


Öppen visning. Anmäl dig för tid på Mäklarcentrums hemsida på respektive objekt.

Boka visning

Byggnad

1 ½ plan med källare, 1963, Värdeår

Fasad
Träpanel
Stomme
Trä
Fönster
Treglas isoler
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grundläggning
Betong, Källare
Uppvärming
Vattenburen via fjärrvärme
Ventilation
Självdrag

Lekstuga på tomten.

Renoveringar

2016 Fönsterbyte
2016 Köksbyte
2016 Våtrum
2016 Nytt tak
2018 Ny fasad
2018 Dränering
2019 Marksten
2019 Tomtplanering
2019 Altan på baksidan.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
76 Energideklaration
Klass
C

Tomt

Tomt
1058 kvm

Övrigt info

Tomtarea 1 058 m² (friköpt).

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Hov 4:64
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
796 000 kr
Taxeringsvärde mark
275 000 kr
Taxeringsvärde
1 071 000 kr
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
1 071 000 kr
Taxeringsår
2021

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Inskrivningar

Byggnadsplan (1957-02-12)

Ekonomi

Personer i hushållet
3
Uppvärmning
24 450 kr
El
7 500 kr
Vatten
5 000 kr
Renhållning
2 800 kr
Försäkring
5 800 kr
Totalt
45 550 kr/år
Pantbrev/inteckningar
2 068 000 kr

Omgivning

Östervåla är ett samhälle som erbjuder god allmänservice, rikt föreningsliv för idrott och andra fritidsaktiviteter. I Östervåla finns bl.a Skola f-9, matvarubutiker, apotek, vårdcentral, restauranger, elhandelsbutik, bank, frisörer, fotvård, Systembolaget, klädaffär, bibliotek, biograf, kyrkor, el- och målerifirma m m. Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt Jag skulle nog skriva så här " Idrottsföreningen erbjuder sporter såsom Ishockey, Fotboll, Gymnastik, Skidor. I övrigt finns här ett bra GYM på hela 280 kvm samt en lika stor Crossfit-box (Strongfit), en Padelanläggning, Hinderbana, föreningar med Innebandy och Basket. Kyrkorna har Scouter, ungdomsverksamhet och körer.

Att bo i Östervåla är livskvalitét. Vill du ta dig till Uppsala går buss 844 med halvtimmestrafik t/r.

TV och Bredbandanslutning

TV
Fiber
Bredband
Fiber

Karta

Bilder

Fastighetskarta