Kommande

Köksträdgårdsgatan 40   |   VÄSTERÅS

Närhet till Mälaren!

Välkommen till denna moderna och välutrustade bostadsrättshus på Köksträdgårdsgatan. Med en yta på 124 kvadratmeter finns gott om utrymme för hela familjen att trivas. Bostadsrättshuset sträcker sig över två våningar och erbjuder en bekväm vardag med fem rum att inreda efter dina behov.
Det naturnära läget mellan Framnäs och Fågelvik ger dig möjlighet att njuta av frisk luft och vacker omgivning med närhet till Mälaren och dess trevliga promenadsstråk. Den trevliga balkongen i sydvästläge ger dig soliga eftermiddagar och kvällar att koppla av på. Förutom balkongen finns det även ett inglasat uterum i markplan med en liten solterass utanför. Perfekt för avkoppling året runt. För barnfamiljer är detta ett barnvänligt område där de kan leka fritt och tryggt.
Du har alla bekvämligheter på nära håll, med närhet till skolor och förskolor. Dessutom finns det ett populärt promenadstråk längs Mälaren och Björnö Naturreservat inom promenadavstånd. För shoppingsugna finns även ett shoppingcenter på Hälla i närheten.
Missade inte chansen att skapa ditt drömhem i denna attraktiva bostad. Ta tillfället i akt och kontakta oss redan idag för mer information och visning!
Adress
Köksträdgårdsgatan 40
Område
VÄSTERÅS, Stadsträdgården/Framnäs/Fågelvik
Pris
5 875 000 kr
Avgift
5 742 kr
Boarea
124 kvm
Rum
5 rok

Interiör

Planlösning enligt nedan beskr: Välkomnande hall, klinkergolv med golvvärme och bra förvaring med skjutdörrar delvis med spegelglas och målade väggar

Stor Wc, Klinkergolv med golvvärme, wc, dusch tvättställskommod, tvättmaskin, Torktumlare, Tvättho och förvaringsskåp.

Kök med intilliggande matplats, parkettgolv, kakel och målade väggar. Vita skåpluckor induktionsspis, diskmaskin, spisfläkt, kyl och frys, inbyggnadsugn samt microvågsugn

Vardagsrum med parkettgolv, målad vägg, utgång till stor inglasat uterum med klinker och golvvärme samt utgång till en liten trädgård. Solterass med en liten altan under tak

Övervåningen

Stor öppen hall med parkettgolv och målade väggar stor uteplats i sydvästläge med många soltimmar

På övervåningen finns det 4 sovrum med parkettgolv och målade väggar

Det stora sovrummet har en klädkammare och är lite större

Det finns 3 st mindre sovrum

Wc med klinkergolv och kakel badkar wc tvättställskommod

Antal rum
5 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Bostadrsrättshus i två plan, 2017

Fönster
3-glasfönster

Ekonomi

Personer i hushållet
5
Uppvärmning
900 kr
El
550 kr
Vatten & Avlopp
300 kr
Avgift
5 742 kr
Totalt
7 492 kr/månad

Omgivning

På Framnäs / Stadsträdgården/Fågelvik bor du i populära kvarter, granne med Mälaren och lummiga omgivningar. Mälaren, Björnön och Framnäsbadet ligger inom gångavstånd och Flygplatsen, Steam hotel och Hälla shoppingcenter finns en cykeltur/biltur bort. Här finns även förskola, skola, trevliga promenadstråk, bra kommunikationer och Hamre IP som är en stor och välskött idrottsplats samt Hamre Ridskola vilket gör livet enklare för hela familjen!

Bra kommunikationer

Du har ett flertal matvarubutiker i Närområdet samt det stora shoppingcentret vid Hälla

Bostadsrätten

Riksbyggen Brf Stadsträdgården

Brf stadsträdgården på Framnäs förenar de bästa av världar. Med närhet till såväl Mälaren som Björnö naturreservat och Västerås centrum behöver du inte välja. Brf Stadsträdgården ligger vackert beläget i ett av Västerås mest attraktiva bostadsområden, Framnäs. Områdets utformning bygger på trädgårdsstadens idéer med både fristående bostäder och parhus. Fasadernas färger går i varma toner och kvartersparken kommer att ligga centralt i bostadsområdet. Här bevaras en del av de befintliga träden, men även nya träd, buskar och blommor planteras samt en sandlek kommer att göra parken till en plats för samvaro och lek.

Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Ej angiven
TV och bredband
Ansluten till stadsnät Fibra.

TV och Bredbandanslutning

TV
Ansluten till stadsnät Fibra.
Bredband
Ansluten till stadsnät Fibra.

Karta

Bilder