Jakobsgatan 35A   |   VÄSTERÅS

Stilren fyra på andra våningen

Här kommer du in i en modern och stilren lägenhet där ingenting har lämnats åt slumpen. Bostaden har fyra rum och kök, med tre sovrum och en boyta om 94 kvadratmeter. I köket är det hög maskinell standard och tilltalande ytskikt och materialval. Badrummet är helkaklat med mattsvart design som lierar med den övriga inredningen som bidrar till den lyxiga känslan. Hela lägenheten genomsyras av renoverade ytor och varje kvadratmeter är planerad i minsta detalj med bra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten är belägen i en populär förening med mycket låg belåning och stabil ekonomi, där de större renoveringarna redan är utförda.

Här bor du med närhet till det mesta. Cykelavstånd till City och tågstationen. Du har även närhet till grönområden och Rocklunda idrottsområde. Bussarna går inte långt från lägenheten. På området finns det även ett mindre centrum med matvarubutik och Pizzeria.
Adress
Jakobsgatan 35A
Område
VÄSTERÅS, Jakobsberg
Pris
1 675 000 kr
Avgift
6 160 kr
Boarea
94 kvm
Rum
4 rok

Interiör

Hall: Välkomnande hall med klinkergolv och gråmålade väggar. I anslutning till hallen finn det ett kapprum

WC med dusch: Fräscht, nyligen renoverat och fint badrum med toalett, dusch, kommod, handfat och golvvärme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Kök: Det nyrenoverade, moderna och trevliga köket har vitmålade väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, kyl, mikrovågsugn, frys, ugn, diskmaskin och fläkt. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, påkostade material och gott om plats för matbord och stolar.

Gästtoalett: Gästtoaletten är nyligen renoverad, fin och liten och har toalett, handfat och kommod.

Vardagsrum: Väldigt ljust och väldisponerat vardagsrum med trevligt fönsterparti med utsikt över en allmän skogsdunge

Sovrum: Tre generösa sovrum som alla har gott om plats sängar och tillhörande möblemang. Det stora sovrummet har tillgång till en stor inglasad balkong och en platsbyggd garderobsvägg

Antal rum
4 Rum
Hiss
Nej

Byggnad

Flerfamiljshus, 1963

Övernattningslägenhet finns i byggnaden, hobbyrum cykelförråd

Renoveringar

Energideklaration

Primärenergital
136 Energideklaration
Klass
E

Ekonomi

Personer i hushållet
3
Uppvärmning
0 kr
El
0 kr
Vatten
0 kr
Skorsten
0 kr
Samfällighetsavgift
0 kr
Renhållning
0 kr
Försäkring
0 kr
Väg avgift
0 kr
Sötning
0 kr
Övrigt
0 kr
Avgift
6 160 kr
Totalt
6 160 kr/månad

Omgivning

Här bor du med närhet till det mesta, Cykelavstånd till City och tågstation. Jakobsberg är ett omtyckt bostadsområde som kan erbjuda ett varierat utbud av bostäder, här finns alla upplåtelseformer representerade.

Från Jakobsberg är det nära till ett av Västerås mest omtyckta oaser, Djäkneberget. På Djäkneberget finns det bl.a restaurang, café och dansbana. Jakobsberg ligger på ett bekvämt gångavstånd från city. Det är heller inte långt till Oxbackens centrum där det finns matbutik, pizza m.m.

Här finns bra med kommunikationer, bussarna går och tar er in till stan på ett par minuter. Erikslunds shoppingcenter nås på 6-7 min.

Lägenheten ligger nära ett mindre Centrum med ett bra serviceutbud och pizzeria

Bostadsrätten

Riksbyggens BRF Västeråshus nr 19

Föreningen äger fastigheterna Krysshammaren 8, Pettersberg 1 samt Stenriket 7 i Västerås kommun. På fastigheten finns 9 byggnader. Den ekonomsika och administrativa förvaltningen sköts av Riksbyggen

Överlåtelseavgift
1 313 kr
Överlåtelseavgift betalas av
Köpare
Pantsättningsavgift
525 kr
Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Nej
Delat ägande tillåten
Ja
Renoveringar
1999-2000: stambyte och badrumsrenovering 2002: Installation av bredband via Mälarenergi stadsnät 2004: Ny ytterbelysning 2005: Ny undercentral 2007-2008: Utbyte av fönster och ventilation 2011: Utbyte av dörrar och kulvert 2012: Kompletterande installation av Mälarenergi stadsnät 2013: Anläggning gång- och cykelväg 2014: Byte av glasfasad (54:ans trapphus) 2016: Garagebyggnad 2017: Fasadrenovering 2018-2019: Dränering och extra isolering För ytterligare renoveringar, se hemsida www.vasterashus19.se
Parkering
Föreningen har: 47 st varmgarage ca 500kr/mån (sep kö) 51 st p-platser med elstolpe ca 180 kr/mån (sep kö) 91 st fria parkeringar längs gatorna
TV och bredband
Bredband via stadsnätet
Gemensamma utrymmen
-Hobbyrum -Cykelrum -Tre tvättstugor -Miljöbod Gästlägenhet för ca 250kr/natt

TV och Bredbandanslutning

TV
Kabel-TV
Bredband
Stadsnätet

Bilder

dusch
hall
kok
vardagsrum
Jakobsgatan 35A