Hagvägen 4   |   Harbo

Välkommen till Hagvägen!

Varmt välkommen till Hagvägen 4 och detta välutrustade hus som är i så fint skick att det bara är att flytta in. Det märks att den här bostaden är noga planerad – här används varje kvadratmeter.

Det första som möter dig i huset är en funktionell och trevlig hall med golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Längre in finns ett renoverat, stort och modernt kök följt av ett lättmöblerat, rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor -används idagsläget delvis som hemmakontor. Badrummet är stort, påkostat och nyligen renoverat med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, dimbara spotlights och elektrisk handdukstork. Förutom det fina badrummet finns även en fin gästtoalett invid hallen. Här finns en vägghängd WC med harmonisk belysningsdesign. Huset erbjuder tre sovrum varav två av sovrummen har plats för en dubbelsäng. Det inglasade uterummet är vinterisolerat och får i det närmaste ingå som en del av boarean, här finns elektrisk golvvärme under det fina klinkergolvet och i taket sitter ventilation som en del i det nyinstallerade FTX-systemet (luftväxling).

Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack. Förskola samt grundskola årskurs F-6. Mycket goda allmänna kommunikationer till och från Uppsala/Östervåla. Harbo IF erbjuder GYM samt fotboll för alla åldrar.

Varmt välkommen på visning om du söker ett fint, välunderhållet hus med gångavstånd till matbutik, restaurang med rättigheter samt tät busstrafik t/f Uppsala.


Adress
Hagvägen 4
Område
Harbo, Harbo
Pris
3 100 000 kr
Boarea
120 kvm
Rum
5 rok
Tomt
1104 kvm

Visningar


Öppen visning. Anmäl dig för tid på Mäklarcentrums hemsida på respektive objekt.

Boka visning

Interior

Hall: Funktionell och trevlig hall med golvvärme och gott om plats för jackor och skor. Här finns elektrisk golvvärme

Kök: Ett stilrent IKEA-kök med kyl, frys, fläkt, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn och spishäll. Köket är nyrenoverat, stort och modernt och bjuder även på generösa arbetsytor, fönster mot tomten, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum: Husets lättmöblerade och rymliga vardagsrum bjuder på generösa sällskapsytor.

Sovrum 1: Det första sovrummet är stort, ljust och har utgång till solterrass, här finns inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2: Mysigt och rogivande sovrum som även detta har plats för en dubbelsäng.

Sovrum 3: Ett lite mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Här finns alla möjligheter att göra rummet till kontor, barnrum eller gästrum.

Badrum 1: Stort, nyligen renoverat och påkostat badrum med toalett, dusch, kommod, handfat, golvvärme, dimbara spotlights och elektrisk handdukstork. Här ligger ett mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel och matchande klinkerdetaljer.

Gästtoalett: Husets gästtoalett är fräsch och fin och har vägghängd toalett, handfat, uppvärmt golv. Här ligger sjösten (sandstensklinker) på golvet. Golvvärme

Uterum: Här finns ett isolerat, påkostat och inglasat uterum med uppvärmt golv, utgång till altanen och sociala ytor.

Tvättstuga: Husets tvättstuga är väldisponerad och fräsch och utrustad med tvättmaskin, torktumlare samt duschhörna. Golvvärme

Antal rum
5 Rum

Byggnad

1 plan i vinkel, 1974, anges som värdeår i fastighetsregistret

Fasad
Mexisten
Stomme
Trä
Fönster
Nya treglasfönster
Tak
Betongtegel
Grundläggning
Betongplatta
Uppvärming
Luftvärmepump, oljefyllda radiatorer (EL)
Ventilation
Mekanisk till och frånluft (värmeväxlare).

Trädgårdsbevattning genom separat förening för åbevattningssystem.

Energideklaration

Deklarationsdatum
Primärenergital
181 Energideklaration
Förbruk
109 Energideklaration
Klass
F

Tomt

Tomt
1104 kvm
Uteplats
Solterrass på husets baksida som löper längs husets vinkelform.

Övrigt info

Tomtarea 1 104 m² (friköpt). Uppvuxen lummig trädgårdstimt med välskött gräsmatta. På husets framsida är trädgården uppsinglad med nyplanterade buskar.

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Forsbo 1:81
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
1 146 000 kr
Taxeringsvärde mark
371 000 kr
Taxeringsvärde
1 517 000 kr
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
1 517 000 kr
Taxeringsår
2021

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Inskrivningar

Byggnadsplan

Ekonomi

Personer i hushållet
3
Uppvärmning
9 800 kr
El
19 200 kr
Vatten
5 500 kr
Renhållning
3 800 kr
Försäkring
5 569 kr
Totalt
43 869 kr/år
Pantbrev/inteckningar
2 118 000 kr

Omgivning

Harbo är ett mindre samhälle ca 40 km från Uppsala. Här finns en ICA-butik, restaurang, bensinmack. Förskola samt grundskola årskurs F-6. Mycket goda allmänna kommunikationer till och från Uppsala/Östervåla. Harbo IF erbjuder GYM samt fotboll för alla åldrar.

TV och Bredbandanslutning

TV
TV genom Fiberanslutning
Bredband
Fiber

Karta

Bilder

Fastighetskarta