Bondebacken 15   |   VÄSTERÅS

Bostadsrättslägenhet med öppen spis och fiskbensparkett

Med sina generösa 122,5 kvm och välplanerade layout är denna lägenhet en riktig pärla! Stort rymligt vardagsrum med öppen spis, fiskbensparkett och utgång till en balkong i västerläge med härlig utsikt över lummig grönska och en fontän ger en väldigt trivsam atmosfär. Lägenheten har tre sovrum i fil. Med två balkonger finns det gott om utrymme för avkoppling och social samvaro utomhus. Perfekt för att njuta av en kopp morgonkaffe eller för att samlas med familj och vänner under soliga eftermiddagar.
I hjärtat av Bondebacken bor du mycket centralt, lugnt och vackert med närhet till bland annat förskola, lekparker, restauranger, trevliga promenadstråk och vackra grönområden. Centralstationen, Mälaren och Fryxellska skolan en kort promenad bort och Svartån. Rocklunda Sportområde ligger en bit bort från bostaden. Söker du efter ett boende med ett centralt läge har du hamnat rätt! Välkommen till denna charmiga bostadsrättslägenhet på Bondebacken, perfekt belägen nära centrum i Västerås. Missa inte chansen att äga denna pärla i Västerås! Kontakta oss idag för att boka visning och upplev själv allt som denna unika bostad har att erbjuda.
Adress
Bondebacken 15
Område
VÄSTERÅS, Djäkneberget/Västermalm
Pris
3 150 000 kr
Avgift
6 561 kr
Boarea
122.5 kvm
Rum
5 rok

Interiör

Beskrivning enligt nedan planl: Du välkomnas in i lägenheten av en hall med marmorgolv och ljusa väggar. Till höger har du tre rum i fil som kan användas till samvaro, sovrum eller kontor. Rum ett har parkettgolv med målade väggar. Rummet i mitten används idag till sovrum med ett gediget trägolv, målade väggar och en fondtapet. Det tredje sovrummet har även det ett gediget trägolv med målad vägg och fondtapet. Lägenheten har ett stort vardagsrum med fiskbensparkett och öppen spis, i anslutning till vardagsrummet finns en utgång till en balkong. Lägenheten har två toaletter varav den ena har en dusch och den andra tvättmaskin och torktumlare. Köket ligger i anslutning till ett matrum med utgång till ytterligare en balkong. Trägolv ljusa väggar med en mörk tapetserad fondvägg utgång till balkong gröna köksluckor ljust kakel diskmaskin sink ugn spis fläkt kyl frys

Antal rum
5 Rum
Hiss
Ja

Byggnad

Flerbostadshus, 1942

Fönster
3 glas fönster
Ventilation
Självdrag

Nya fönster instaallerades 2024
Tvättstuga, tvättrum och mangelrum. Cykelrum samt källarförråd och vindsförråd.

Ekonomi

Personer i hushållet
2
El
800 kr
Avgift
6 561 kr
Totalt
7 361 kr/månad

Omgivning

Djäkneberget/Västermalm är ett äldre centralt bostadsområde.

Från Djäkneberget är det nära till Västerås citykärna med hela dess rika utbud av service, restauranger och kultur.

På Djäkneberget är det nära till ett av Västerås populäraste utflyktsmål, grönområdet Djäkneberget, här finns det restaurang, café och dansbana.

Från Djäkneberget är det också nära till Mälaren och fina promenadstråk.

Busshållplats finns inom 5 minuters promenadavstånd.

Närhet till järnvägs- och busstationen.

Närhet till Oxbackens centrum med matvaruaffär, apotek, servicehus mm.

5 minuters gångavstånd till city och Mälardalens universitet.

Parkeringshus finns invid Oxbackens centrum.

Bostadsrätten

Brf Djäknehöjden

Antal lägenheter: 13Antal lokaler: 4Parkering: 5 p-platser varav 4 hör till de uthyrda lokalerna och 1 plats tillhör bostadsrätterna. Finns möjlighet att hyra in sig i omkringliggande bostadsrättsföreningars parkeringsplatser.TV och bredband: Stadsnät (fiber)Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, tvättrum och mangelrum. Cykelrum samt källarförråd och vindsförråd.

Organisationsform
Bostadsrättsförening
Juridisk person tillåten
Ej angiven
Parkering
Finns möjlighet att hyra in sig i omkringliggande bostadsrättsföreningars parkeringsplatser.
TV och bredband
Stadsnät (Fiber)
Gemensamma utrymmen
Tvättstuga, tvättrum och mangelrum. Cykelrum samt källarförråd och vindsförråd.
Nettoskuldsättningen
209 776 kr

TV och Bredbandanslutning

TV
Stadsnätet
Bredband
Bredband via stadsnätet (Fiber)

Karta

Bilder

namnlost
Bondebacken 15 copy