Blodriskevägen 3   |   Västerås

Naturnära fritidshus med öppen spis och uppväxt trädgårdstomt i barnvänligt område

Välkommen till detta charmiga friliggande fritidshus på Blodriskevägen i det populära området Enhagen-Ekbacken i Västerås. Med en naturnära och barnvänlig omgivning är detta en perfekt plats för avkoppling och återhämtning.

Detta hem erbjuder en öppen spis, perfekt för mysiga kvällar framför elden. Den uppväxta trädgårdstomten med fruktträd ger dig möjlighet att njuta av grönska och kanske till och med plocka egna frukter. Här kan du skapa dina egna trädgårdsdrömmar och spendera härliga dagar utomhus.

Fastigheten är utformad i en vinkelform. Med en bostadsyta på 69 kvadratmeter finns det gott om utrymme att skapa din egen personliga oas.

Området Enhagen-Ekbacken erbjuder fantastiska möjligheter till friluftsliv med fina promenadstigar, badplatser och båtplatser vid Mälaren. Här finns också flera båtföreningar för de som älskar sjölivet. För barnfamiljen finns det en lekplats med trevliga aktiviteter och till och med möjlighet att fira midsommar på dansbanan.

Goda kommunikationer med buss till Västerås Centralstation gör det enkelt att ta sig till stadens bekvämligheter. Förskola och grundskolor (f-åk 6) finns också i närheten på Barkarö.

För golfälskaren finns en vacker 18-hålsgolfbana med padelbanor och restaurang vid Fullerö Golfklubb, bara en kort bit bort.

Sammanfattningsvis erbjuder detta fritidshus på Blodriskevägen en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i en lugn och fridfull miljö med närhet till både natur och stadens bekvämligheter. Missa inte chansen att bli ägare till denna pärla!
Adress
Blodriskevägen 3
Område
Västerås, Enhagen/Ekbacken
Pris
2 975 000 kr
Boarea
69 kvm
Rum
2 rok
Tomt
1032 kvm

Interiör

Kök: Laminatgolv kakelugn ljusa väggar med pärlspont gröna luckor spis fläkt

Hall: Trägolv ljusblåa väggar med pärlspont

Vardagsrum: Ljus struktur tapet laminatgolv

Sovrum: Ljus struktur tapet laminatgolv

Antal rum
2 Rum

Byggnad

Fritidshus, 1955

Fasad
Trä
Stomme
Trä
Fönster
2-glasfönster
Tak
Betongpannor
Uppvärming
Direktverkande el

Renoveringar

1992

Tomt

Tomt
1032 kvm

Taxering

Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Fastighetsbeteckning
Fullerö 1:9
Taxeringsår
2021
Taxeringsvärde byggnad
549 000 kr
Taxeringsvärde mark
1 411 000 kr
Taxeringsvärde
1 960 000 kr
220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde
1 960 000 kr
Taxeringsår
2021

Vatten och avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Inskrivningar

Gemensamhetsanläggning: Västerås Fullerö GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Bad och/eller båtanläggning, Övrigt

Ändring Av Detaljplan (1994-05-26) Byggnadsplan (1977-07-13)

Ekonomi

Personer i hushållet
0
Pantbrev/inteckningar
460 000 kr

Omgivning

Enhagen/Ekbacken är ett av de allra mest idylliska områden i Västerås som ligger utmed Mälarens Östra sida. Närheten till Mälaren, med dess möjligheter till bl.a båtliv, bad och fiske sommartid och skridskoåkning, skidåkning vintertid gör att det passar alla generationer. Tidigare var detta ett omtyckt fritidshusområde som på senare tid utvecklats till att många väljer att bo permanent. Det finns en nybyggd cykelväg in till de centrala delarna av Västerås. Närhet till golfbana och badplatser. Sammanfattningsvis kan man säga att bo på Enhagen/Ekbacken är som att bo på landet men ändå i en storstad

Karta

Bilder